SUTF site icon

Under det senaste året har Sundsvalls Tekniska Förening haft nöjet att arrangera flera studiebesök till några av de mest framstående teknikföretagen i vår region, samt vår traditionsenliga julgröt. Dessa evenemang har inte bara gett oss värdefull insikt i den senaste tekniken men även stärkt gemenskapen bland våra medlemmar.

Innovativa lösningar på Emhart Glass

I maj besökte vi Emhart Glass, som är ledande inom tillverkning av maskiner för glasproduktion. Under besöket fick vi en tur i fabriken där vi såg hur deras maskiner monterades. Medlemmarna lärde sig också om företagets historia, tekniska utmaningar och innovationerna som driver glasindustrin framåt.


Energiteknikens framkant hos Sundsvall Elnät

Den 19e februari så besökte vi Sundsvall Elnät, där vi fick en exklusiv inblick i hur moderna elnät förvaltas och optimeras. Våra värdar demonstrerade användningen av smarta nät och hur de bidrar till en mer hållbar energifördelning. Det var en utmärkt möjlighet för medlemmarna att se hur teori omvandlas till praktik i strävan efter en grönare framtid.


Julgröten 2024

Varje år samlas vi för att dela en skål med julgröt, och förra året var inget undantag. Denna trevliga sammankomst erbjöd en perfekt chans för nya och gamla medlemmar att umgås och reflektera över årets läror och framsteg. Det är dessa stunder av gemenskap som förstärker vårt nätverk och vår förenings anda.

Categories:

Tags:

Comments are closed